7 πράγματα που πρέπει να αναρωτηθείτε προτού πείτε το πολυπόθητο «Ναι»

7 πράγματα που πρέπει να αναρωτηθείτε προτού πείτε το πολυπόθητο «Ναι»
27/11/2015 lyl
In Γάμος

Αν ετοιμάζεστε για γάμο ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές. Μην προετοιμάζεστε για έναν παραμυθένιο γάμο. Προετοιμαστείτε για έναν τέλειο γάμο!

Την προηγούμενη εβδομάδα είχα το προνόμιο να παρευρεθώ σε μια τελετή για ένα πανέμορφο ζευγάρι. Ήταν οι καλύτεροι φίλοι και είχαν μια φανταστική σχέση. Γνωρίστηκαν εξαιτίας της αμοιβαίας τους αγάπης για τα ζώα και ακόμη και τα σκυλιά τους φαίνονταν να αγαπούν το ένα το άλλο! Συνεχώς βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό στον άλλο, και είμαι σίγουρη ότι θα έχουν μια ζωή γεμάτη
αγάπη και χαμόγελα.

Μόνο να ξέρατε πως εύχομαι κάθε γάμος να ήταν σαν αυτόν! Πιστεύω ότι θα μπορούσαν να είναι αν τα ζευγάρια έκαναν τις σωστές ερωτήσεις προτού ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Έχω συναντήσει πολλά ζευγάρια και είμαι πεπεισμένη ότι πολλά (αν όχι τα περισσότερα) από τα προβλήματα που εμφανίζονται στο γάμο θα μπορούσαν να έχουν αποτραπεί αν έκαναν τις σωστές ερωτήσεις ΠΡΙΝ τον γάμο. Αν το διαβάζετε αυτό και είστε ήδη παντρεμένοι, το παρακάτω περιεχόμενο μπορεί να μην είναι τόσο βοηθητικό, αλλά αν το διαβάζετε ως εργένης/ισα ή αρραβωνιασμένος/η, αυτό μπορεί να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα που θα διαβάσετε ποτέ! Σοβαρά.

Η απόφαση να παντρευτείτε κάποιον είναι μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε ποτέ στην ζωή σας. Η επιλογή του συντρόφου σας θα έχει επιπτώσεις (θετικές ή αρνητικές) τόσο για το υπόλοιπο της ζωής σας όσο και για τις επόμενες γενιές. Αντί, λοιπόν, να βασίσετε αυτή την απόφαση που θα σας αλλάξει την ζωή αποκλειστικά στα «συναισθήματα», πάρτε την μέσω των παρακάτω απλών ερωτήσεων. Αυτή η άσκηση θα σας βοηθήσει να καταλάβετε αν παντρεύεστε το σωστό άτομο ή αν πρέπει να επανεκτιμήσετε την σχέση σας.

(Χωρίς συγκεκριμένη σειρά)

1. Μπορώ να είμαι κοντά σε αυτό το άτομο;
Αν αισθάνεστε ότι πιέζεστε με το να δείχνετε ότι είστε κάποιος
άλλος όταν είστε μαζί με τον αρραβωνιαστικό σας (ή την αρραβωνιαστικιά σας), τότε είναι ένα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ προειδοποιητικό σημάδι. Ο κατάλληλος σύντροφος θα βγάλει στην επιφάνεια τον καλύτερο σας εαυτό, αλλά δεν θα προσπαθήσει ποτέ να σας αλλάξει.

2. Δυναμώνει αυτό το άτομο την πίστη και τον χαρακτήρα μου;
Ο σύζυγός σας ή η σύζυγός σας θα έχει μια δραματική επίδραση
πάνω σας για το υπόλοιπο της ζωής σας. Αυτός/ή θα πρέπει να είναι το άτομο που σας ενθαρρύνει και ενδυναμώνει την πίστη σας στην σχέση σας και τον χαρακτήρα σας και ΠΟΤΕ δεν προσπαθεί να αποδυναμώσει ή να καταπιέσει τις ανάγκες και τις αξίες σας.

3. Οι άνθρωποι που μας αγαπούν περισσότερο στον κόσμο
πιστεύουν ότι ταιριάζουμε;

Ακούστε αυτούς που σας αγαπάνε. Αν οι γονείς σας, τα αδέρφια
σας ή ακόμη και οι κολλητοί σας δεν είναι ενθουσιασμένοι με την ένωση, τότε υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να συμβαίνει αυτό γιατί είναι μια κακή ένωση! Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν το καλύτερο για εσάς, οπότε ζητήστε την ειλικρινή τους άποψη.

4. Θέλω τα παιδιά μου να μοιάσουν σε αυτό το άτομο όταν
μεγαλώσουν;

Θα ήσασταν υπερήφανοι να έχετε γιους ή κόρες που θα ήταν όπως
ακριβώς ο/η αρραβωνιαστικός/ια σας; Αν όχι, τότε διαλύστε το αμέσως. Τα μελλοντικά παιδιά σας δεν θα μοιάζουν μόνο εμφανισιακά με αυτό το άτομο, πιθανότατα θα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ σαν αυτό το άτομο.

5. Γελάω αρκετά όταν βρίσκομαι κοντά σε αυτό το άτομο;
Μια υγιής σχέση θα πρέπει να έχει περισσότερο γέλιο παρά
κλάμα! Το γέλιο είναι απαραίτητο συστατικό το οποίο μπορεί να μετρήσει την υγεία μιας σχέσης. Αν δεν γελάτε αρκετά όταν βρίσκεστε μαζί, αναρωτηθείτε γιατί συμβαίνει αυτό.

6. Έχουμε και οι δύο κοινούς στόχους;
Δεν υπάρχει πρόβλημα να έχετε διαφορετικά ενδιαφέροντα, αλλά
στο τέλος, είναι ζωτικής σημασίας για ένα ζευγάρι να έχει κοινά όνειρα, πόθους και κοινή πορεία για τις ζωές τους και το μέλλον τους. Διαφορετικά, προετοιμαστείτε για ΣΟΒΑΡΕΣ αναταραχές σε κάποια στιγμή αργότερα στην ζωή σας.

7. Μπορώ να μείνω πιστός για πάντα σε αυτό το άτομο άσχετα από
το τι θα συμβεί;

Όταν κοιτάτε αυτό το άτομο στα μάτια και προτού πείτε ενώπιων
Θεού και ανθρώπων «Μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» θα πρέπει να το εννοείτε. Αν ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε ένα γάμο με οποιοδήποτε σχέδιο διαφυγής, τότε καλύτερα να μην παντρευτείτε.

Αν δώσατε αρνητική απάντηση σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ από αυτές τις ερωτήσεις, σας συμβουλεύω να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επανεκτιμήσετε την σχέση σας. Η απόφαση να παντρευτείτε κάποιον είναι πάρα πολύ σημαντική για να την πάρετε αλόγιστα.

Comments (0)

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Για μοναδικές προσφορές, βάλε