Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.lyl.gr ανήκει στην ατομική επιχείρηση με επωνυμία «Μπούνταλη Αικατερίνη» και έχει δημιουργηθεί με σκοπό την διάθεση προϊόντων γάμου και βάπτισης, που εδρεύει στην οδό Ολυμπίου Γεωργάκη & Επισκόπου Βενιαμίν Γωνία στην Κοζάνη.

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα θέλαμε να ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος lyl.gr

Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας www.lyl.gr διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.

Όροι

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.lyl.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η lyl.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρηστές για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.

Παρεχόμενες πληροφορίες και προιόντα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.lyl.gr δεσμεύεται ως προς την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της, όσον αφορά τις τιμές και τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας από λόγους ανωτέρας βίας.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του παρόντος κόμβου συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του site, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του παρόντος κόμβου και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να «φορτωθεί», να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο.

Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος lyl.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα της lyl.gr  για σκοπό άλλο από αυτόν που προορίζονται και ενδεικτικά δε θα τις χρησιμοποιούν για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου παράνομου, απειλητικού, προσβλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, χυδαίου, άσεμνου, για αποστολή περιεχομένου που να αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, να δείχνει εμπάθεια, ή να εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, να μπορεί να προκαλέσει βλάβες σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης δε δικαιούνται να παραβιάζουν τη νομοθεσία που αφορά ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, πνευματικά δικαιώματα ή και τέτοια δικαιώματα τρίτων, να εγκαθιστούν ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών. Υποχρεούνται δε, να μην παραβιάζουν με δόλο ή από αμέλεια την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία, ή να χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες και το ηλεκτρονικό κατάστημα για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των λοιπών χρηστών.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες της lyl.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επίθετο, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου της lyl.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελιά σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. Σε μια τέτοια περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία με μεταχρονολογημένη ημερομηνία ή να σας προτείνουμε κάποια εναλλακτική λύση.

Το προϊόν που έχετε παραγγείλει έχει καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Σε μια τέτοια περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας προτείνουμε κάποια εναλλακτική λύση.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας (εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του) επειδή π.χ. τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα. Σε κάθε περίπτωση η καθυστέρηση δεν υπερβαίνει τις τριάντα ημέρες από την σύναψη της σύμβασης.

Δικαίωμα επιστροφής

Στα προιόντα που κατασκευάζονται κατά παραγγελία, με τις επιλογές και τα στοιχεία ενός πελάτη, δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής. Στα υπόλοιπα προιόντα όμως που δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία, εφόσον δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με το προιόν, είναι διαθέσιμη η επιστροφή ή αντικατάστασή του εντώς 15 ημερολογιακών ημερών απο την ημέρα της παραλαβής αναλαμβάνοντας το κόστος της μεταφοράς του.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

– το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί
– το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Στην περίπτωση της επιστροφής θα πρέπει να επικοινωνήσετε μας στο τηλέφωνο 2461041424 και να μας στείλετε γραπτός το αίτημά σας στο info@ly.gr

Για μοναδικές προσφορές, βάλε